Tulkkien kuulokkeet

Tolmácsfejhallgató tolmácsberendezés

Tulkin korvan kanssa
Tulkin korvan kanssa

A tolmács fejhallgató a tolmácsberendezés egyik legfontosabb eleme.  amikor valaki tolmács berendezést igényel,  akkor biztosítania kell a vendégei részére hogy hallani fogják az elhangzó fordítást. 

Kirjoita meille el-vision@el-vision.hu tai ota yhteyttä numeroon +36208086082, jossa yritämme auttaa sinua välittömästi.

Klikkaa tästä vuokrataksesi tulkkauslaitteita ja -tarvikkeita

Cégünk kiemelt megtartja hogy professzionális megjelenéssel lássa el az őn rendezvényén megjelenő vendégeket. És mivel a tolmácsberendezéshez szükséges tolmács fejhallgató ezért cégünk ezt egyben szállítja. 

Ha valaki használt már tolmács technikát akkor tudja hogy ezen eszközöket a tolmács vevő be kell beledugni, és egy ilyen fejhallgató egész nap kellemes kényelmes viseletet biztosít.

Ezek a tolmács fejhallgatók külön fül párnával vannak szerelve ezért biztosítják részünkre hogy tisztítani illetve cserélni tudjuk őket. A tolmács berendezés részeként a tolmácstechnika felszerelésekor a szinkrontolmács is ilyen, vagy ehhez hasonló fejhallgatót visel. 

Amikor ön több száz főre rendelt tolmácstechnikát, akkor úgy szállítjuk hogy a tolmács vevőhöz jár egy egy tolmács fejhallgató. 

Tolmács fejhallgató jellemzői

Könnyű fejhallgatók, kiváló minőségű hang visszaadással
Vaihdettavat korvatyynyt
Normál és tartós kábellel is beszerezhető
Külön megvásárolható szilárd, tisztítható fülpárnák

  • 32 ohm fülhallgatónként
  • 50 Hz –20 kHz (-10 dB)
  • 98 dB SPL/fülhallgatónként 1 mW/fülhall-gatónként
  • Szénfekete (PH 10736) és ezüstFőbb funkciók

Tolmács fejhallgató főbb funkciói

Ezek a fejhallgatók tisztítható fülpárnákkal is felszerelhetők.

Tisztítható fülpárnák
Csatlakozások
• 1,3 m hosszúságú, 3,5 mm-es aranyozott, derékszögű sztereó jack csatlakozódugóban végződő kábel

Műszaki specifikációk

Elektromos jellemzők

  • 50 mW
  • Impedancia Hangfrekvencia-átvitel Maximális teljesítmény Érzékenység (1 kHz)

Mekaaniset ominaisuudetők

  • 70 g
  • Tömeg Festés

Tolmács fejhallgató rendelési információ

LBB 3443/00 könnyű súlyú fejhallgatók
LBB 3443/10 könnyűsúlyúfejhallgatók tartós kábellel
Hardvertartozékok
LBB 3443/50 szivacsos fülpárnák az LBB 3443 típushoz (50 pár)
szivacsos tartalék fülpárnák
HDP-LWSP szilárd fülpárnák az LBB 3443 típushoz (50 pár)
tisztítható tartalék fülpárnák

Hogyan kapcsolódik a tolmácsberendezéshez?

A szinkrontolmács berendezés nem egy önműködő tolmácsberendezés. Lényegében úgy néz ki hogy valaki bele beszél a mikrofonba, annak hangját a tolmács fülére juttatjuk. Amikor a szinkrontolmács hallja az elhangzó információkat a színpadról, azonnal elkezdi fordítani egy másik nyelvre, a tolmácsberendezésen keresztül. A fordítását a tolmács pult  bekapcsolt mikrofonjába mondja, Melyet a tolmács Központ összegyűjt digitalizálja és digitálisan ki sugározza. 

A digitális tolmácsvevő, az így sugárzott digitális jelet analóg hanggá alakítja vissza. Így a hallgató már kiválaszthatja, hogy hányas csatornát szeretné hallgatni. Ehhez a tolmácsvevő berendezéshez csatlakoztatjuk a tolmács fejhallgatót.

Tulkkilaitteiden toimintaa valvoo ja käyttää aina teknikko. Simulttitulkki ja tulkkiteknikko työskentelevät tiiviisti yhdessä tapahtuman onnistumisen eteen. Esimerkiksi kun jotain on kuulumatonta tai näkymätöntä, simultaanitulkki ilmoittaa teknikolle, joka auttaa simultaanitulkkia tekemään työnsä sujuvasti. 

Jokaisessa tulkkikopissa on kaksi tulkkipöytää, jotka auttavat kahta tärkeintä samanaikaista tulkkia työskentelemään vuorotellen. Yleensä ne vuorottelevat 20 minuutin välein. Kun tämä aika on kulunut, äskettäin kirjautunut tulkki käynnistää tulkin työpöydän, joka siirtyy odotusasentoon. Ja kun toinen tulkki poistuu kanavalta, seuraava tulkkilaskuri kytkeytyy päälle ja samanaikainen tulkki kytketään päälle.